top of page

Hvem er jeg?

Shaked

Jeg er en autoriseret Feldenkrais-underviser og desuden uddannet klassisk sanger fra Wien og Milano. Jeg har 2.000+ timers erfaring med metoden og har skrevet mit speciale med topkarakter under titlen "The Feldenkrais Method: A highly effective approach to musical education with focus on giving voice". Til daglig arbejder jeg også som adjunkt i hørelære på Sankt Annæ Gymnasium Sangskolen.

Jeg har givet Feldenkrais workshops hos bl.a. Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, diverse MGK'er på Sjælland og i Sings Tehus.

Helt fra barnsben af i Københavns Drengekor har jeg været fascineret af at lytte til andre og mig selv. En fascination, som ikke kun begrænser sig til hørelsen, men også de andre sanser i en større harmoni. Denne fascination spejler sig også i tilgangen til Feldenkrais-Metoden®.

Jeg har arbejdet succesfuldt med et bredt spektrum af mennesker, fra børn til ældre. Mine elever er blandt andet musikere, sangere, skuespillere, dansere, studerende, mennesker med smerter og/eller neurologiske udfordringer og mennesker som bare vil forbedre deres bevægelsesmønstre i hverdagen.

Udover mit modersmål, dansk, taler jeg også flydende engelsk, tysk og italiensk.

Personligt

Jeg er en kreativ og engageret mand med højt humør. Jeg er åben og imødekommende. For at sige det med et lånt poetisk udtryk fra Pablo Neruda er det min største arbejdsglæde som Feldenkrais®-behandler, at se det som foråret gør ved kirsebærtræet ske for mine elever.

Mit første møde med Feldenkrais-Metoden var til skuespilsundervisningen på mit års-lange erasmusophold i Italien. Undervisningen begyndte altid med en Awareness Through Movement session. Under og efter undervisningen lagde jeg mærke til, at jeg følte mig opløftet og bedre tilpas, samt at jeg min holdning og stemme klang væsentligt bedre. Det var først efter opholdet, at jeg forstod, at det var Feldenkrais-Metodens blide tilgang, der gjorde en verden til forskel for mig. Da det gik op for mig, påbegyndte jeg sideløbende med sangstudierne den fireårige Feldenkrais®-uddannelse: et valg, der har vist sig uvurderligt givende for både mine studerende og mig.

_DSC1808-12 (2).jpg

Animando

Navnet animando kommer fra det latinske ”animare”, som betyder at bevæge, at inspirere, at give liv mm. Det er lige præcis hvad min behandling gør: gennem blide bevægelser fyldt med opmærksomhed forbedrer du dit eget selvbillede. Et selvbillede kan man ikke lægge fra sig, men når det forbedres, vil du finde mere af dig selv integreret i det du end foretager dig.

bottom of page